ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ντόσταντιτς: "Πολύτιμος βαθμός σε δύσκολη έδρα"

Ντόσταντιτς: "Πολύτιμος βαθμός σε δύσκολη έδρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O τεχνικός του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εξήρε την προσπάθεια των παικτών του.

Ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) που απέσπασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του αλλά και την αγωνιστική αξία του ΠΑΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Πρώτα από όλα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που έχει πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο σε αυτήν την έδρα να παίρνεις τέτοιον πολύτιμο βαθμό.

Για εμάς ήταν ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας, θα μπορούσαμε να κλέψουμε και τη νίκη με μια φάση αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος, χρειάζεται να κάνουμε πολλή δουλειά ακόμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ομάδα των Ιωαννίνων".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πέταξε" την ευκαιρία για 2η θέση ο ΠΑΣ, 0-0 με τον Λεβαδειακό
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ