ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ντόστανιτς: "Θα προετοιμαστούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος"

Ντόστανιτς: "Θα προετοιμαστούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος"
Ντόστανιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ισοπαλία με την ΑΕΛ και υποστήριξε ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι Βοιωτοί θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι.

Ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την ΑΕΛ, με τον Σέρβο τεχνικό των γηπεδούχων, Ράτκο Ντόστανιτς, να δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και να υποδέχεται βελτιωμένη εικόνα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε μεγάλη ποιότητα. Μπορούσαμε να παίξουμε πιο ποιοτικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό, δημιουργώντας φάσεις. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα μας δυσκολέψει.

Ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με αυτή την αμυντική διάταξη και αλλάξαμε το σύστημά μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είναι ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι ανέτοιμοι και θα έχουμε το χρόνο τώρα με τη διακοπή να προετοιμαστούμε.", υποστήριξε ο Ράτκο Ντόστανιτς.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ