ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ντόστανιτς: "Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη"

Ντόστανιτς: "Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, στάθηκε στη σημασία που είχε για την ομάδα του η νίκη επί του Παναιτωλικού.

Σπουδαία χαρακτήρισε την επικράτηση επί του Παναιτωλικού ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος υποστήριξε άπαντες στους Βοιωτούς φοβόντουσαν γιατί δεν ήξεραν σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα καθώς είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων αρχικά είπε:

"Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πήραμε τρεις βαθμούς για μας που ήταν το ζητούμενο. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε στα τελευταία 30 λεπτά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι τακτικά, έκαναν οι παίκτες αυτό που είχαμε συζητήσει και για αυτό τους δίνω τα συγχαρητήρια μου.

Είμαι ευχαριστημένος και τους δίνω συγχαρητήρια γιατί για ένα μεγάλο διάστημα δεν παίξαμε και δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Λίγοι γνωρίζουν ότι είχαμε τον Μάντζιο άρρωστο από ίωση αλλά έπαιξε και έβγαλε όλο το ματς και αυτό δείχνει πόσο μονιασμένη ομάδα είμαστε'"

Το μόνο μελανό σημείο ήταν το λάθος που κάναμε και βάλαμε τον αντίπαλο πάλι στο παιχνίδι. Αυτό θα το δουλέψουμε και πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα".

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Μπελγκαζουανί απάντησε:
" Δεν γνωρίζω κάτι θα δούμε στην αυριανή μέρα πιστεύω ότι δεν είναι κάτι, θα δείξει".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ