ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ντόστανιτς: "Ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί"

Ντόστανιτς: "Ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή, όμως τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες, ύστερα από δύο αγωνιστικές, καθώς επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή στη Λιβαδειά για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Βοιωτών, Ράτκο Ντόστανιτς στάθηκε στη σπουδαιότητα του θετικού αποτελέσματος, όμως τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι.

"Ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για τους παίκτες και την ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μου, δουλεύουν αρκετά. Αυτή η νίκη τους άξιζε και είναι δικιά τους. Πρέπει να πατάμε στη γη όμως. Πήραμε τους βαθμούς σήμερα, το αποτέλεσμα δεν ήρθε εύκολα γιατί παίζαμε με μια καλή ομάδα, τον Ηρακλή. Είχαμε τη τύχη, καθώς το πρώτο γκολ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Για ακόμη μια φορά θα το πω, πρέπει να πατάμε στη γη. Τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, άξιζαν τη νίκη και συνεχίζουμε".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ροπαλιά" στον Ηρακλή ο Λεβαδειακός, 3-0 στη Βοιωτία
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ