ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ντόστανιτς: "Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόσταντις στάθηκε στην αποβολή του Στάνισλαβ Ναμάσκο, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα με 4-0 απ' την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε "βαριά" ήττα με 4-0 απ' την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αγωνιζόμενος για περισσότερο από 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Στάνισλαβ Ναμάσκο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Βοιωτών, Ράτκο Ντόστανιτς στάθηκε στην αποβολή του Στάνισλαβ Ναμάσκο, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα με 4-0 απ' την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, αφού μετά από δύο ήττες εκτός έδρας πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας, αλλά μετά την αποβολή όλα γίνανε δύσκολα. Κάναμε το λάθος στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και μείναμε με παίκτη λιγότερο. Έπειτα δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σε αντεπίθεση, όπου δεν κλείσαμε καλά τους χώρους και στη συνέχεια ήρθε και το δεύτερο γκολ σε μια κακή χρονική στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος, τα παιδιά δώσανε τα πάντα παίζοντας με δέκα παίκτες. Θα αναπροσαρμοστούμε στα επόμενα παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε όταν έρθει η διακοπή γιατί ακολουθεί δύσκολη συνέχεια".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντόστανιτς: "Μετά το 2-0 τελείωσαν όλα"
Πήρε ανάσα η ΑΕΚ, 4-0 τον Λεβαδειακό
Τα γκολ του Σαββάτου (10/12) στη Super League
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ