ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Νίκη Λεβαδειακού με... Αρμάντο Πουλίδο

Νίκη Λεβαδειακού με... Αρμάντο Πουλίδο
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Φιλική επικράτηση για τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (28/3) στη Βοιωτία. Νίκησε 2-0 τον Πανελευσινιακό και χρόνο συμμετοχής πήρε ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο.

Ευκαιρία για να δει σε αγωνιστική κατάσταση τους παίκτες του είχε ο Άκης Μάντζιος στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό, που έγινε το απόγεμα του Σαββάτου (28/3). Στο 30' ο Μιλιάζες έδωσε στον Κατίδη, αυτός στον Μρντάκοβιτς, που νίκησε τον Πουρή γράφοντας το 1-0. Στο 49' οι Βοιωτοί έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Χαρούζα στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Νικολάκη, που είχε αντικαταστήσει τον Πουρή, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Χρόνο συμμετοχής πήρε ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο.

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος): Στρατηλάτης (46' Τσιντώτας), Τριποτσέρης, Κώτσιος (46'Τόμας), Μιλιάζες, Πελέ (62'Γκόμεζ), Κατίδης, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ(46'Στάθης), Μπουσταμάντε, Παππάς (68'Γιακουμάκης), Μρντάκοβιτς (68'Αρμάντο Πουλίδο)

Πανελευσινιακός (Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής (32'Νικολάκης), Στουρνάρας, Τσίγκρος, Κουμπαρούλης, Δεινόπαπας, Νικολάου, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Φλίγκος, Γκεμίσης, Μαρής. Αγωνίστηκαν και οι: Τσακιλτζίδης, Παπαπαναγιώτου, Χαρούζα, Κωνσταντινίδης, Γεωργούλης, Εβερετ, Ευθυμιάδης, Γκέσιος, Νικολάκης, Μπουσινάκης, Δουκάκης, Μεχμέτογλου, Ιντρι.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ