ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ναπολεόνι: "Το 10 ήταν του Κομπότη"

Ναπολεόνι: "Το 10 ήταν του Κομπότη"
Ναπολεόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, Στέφανο Ναπολεόνι, μίλησε για τη θητεία του στον Λεβαδειακό και για το αγαπημένο του Νο10 το οποίο "ήθελε ο Κομπότης για τον εαυτό του".

Στις 7 Σεπτεμβρίου το Sport24.gr είχε κάνει αφιέρωμα στα " δεκάρια" της Super League. Στους ποδοσφαιριστές που θα φορούν το Νο10 στη μεγάλη κατηγορία. Από τις 16 ομάδες, η μία δεν είχε δώσει σε κανέναν παίκτη τον συγκεκριμένο αριθμό. Επρόκειτο για τον Λεβαδειακό.

Ο Ιταλός πρώην επιθετικός των Βοιωτών, Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, αναφέρθηκε στη θητεία του στον Λεβαδειακό και θυμήθηκε ένα ωραίο περιστατικό με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Κομπότη!

" Είχαμε έναν ιδιαίτερο πρόεδρο. Δεν ήθελε να δώσει σε κανέναν το 10, παρότι το ήθελα πολύ. Μου έλεγε ότι το 10 είναι για τον ίδιο. Τότε του απάντησα εγώ: «Πάρε εσύ το 10, θα πάρω εγώ το 1»" ανέφερε ο Ναπολεόνι, ο οποίος έπαιξε στον Λεβαδειακό από το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-2009 μέχρι το πρώτο μισό του 2012-2013.

Photo credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ