ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μπελγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι στον Λεβαδειακό

Μπελγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι στον Λεβαδειακό

Διπλό "χτύπημα" από τον Λεβαδειακό κατά την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Οι Βοιωτοί απέκτησαν τόσο τον Βαλερί Ντομοβτσίσκι, όσο και τον Σαχίρ Μπελγκαζουανί. (VIDEO).

Δύο παίκτες έψαχνε να εντάξει στο δυναμικό του ο Λεβαδειακός, προκειμένου να ολοκληρώσει το μεταγραφικό του παζλ. Έναν αριστερό εξτρέμ και έναν επιθετικό. Οι Βοιωτοί βρήκαν τους "εκλεκτούς" στα πρόσωπα τον Σαχίρ Μπελγκαζουανί και Βαλερί Ντομοβτσίσκι.

Ο πρώτος είναι Γαλλομαροκινός και τελευταία του ομάδα ήταν η Μπρεστ. Ο δεύτερος διεθνής Βούλγαρος, που πέρυσι έπαιζε στην Λέφσκι Σόφιας και για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι στο Sport24.gr.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός για τους δύο ποδοσφαιριστές: "Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Chahir Belghazouani και Valeri Domovchiyski.

Ο 29άχρονος Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός Chahir Belghazouani έχει 6 συμμετοχές με την Εθνική Μαρόκο, έχει αγωνιστεί στις Grenoble, Strasbourg, Neuchâtel Xamax, Tours FC, Zulte Waregem, AC Ajaccio, R. White Star Bruxelles, ενώ η τελευταία ομάδα του ήταν η Brest.

Ο γεννημένος στις 5/10/1986 Βούλγαρος επιθετικός Valeri Domovchiyski έχει 13 συμμετοχές (2 γκολ) με την Εθνική Βουλγαρίας και ξεκίνησε την καριέρα του στη Levski Sofia, με την οποία αγωνίστηκε σε 69 ματς πετυχαίνοντας 42 γκολ, κατακτώντας παράλληλα 2 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ.

Στη συνέχεια έπαιξε στη Γερμανία με τις φανέλες των Hertha BSC και MSV Duisburg και κατόπιν επέστρεψε στη χώρα του για να αγωνιστεί στις PFC Botev Plovdiv, Cherno More και ξανά στη Levski Sofia, με την οποία πέρυσι έπαιξε σε 29 ματς πετυχαίνοντας 10 γκολ".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ