ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μοιράστηκαν το πριμ και πάνε για πρωτιά στον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Λεβαδειακού μοιράστηκαν το πριμ των 30.000 ευρώ που τους είχε τάξει ο Γιάννης Κομπότης και το Σάββατο (21/10, 16.00) με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ θα πιάσουν κορυφή.

Ο αήττητος στη Super League Λεβαδειακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (21/10, 16.00) τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι Βοιωτοί θα υποδεχτούν τους Ηπειρώτες με γεμάτες τσέπες, από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης υλοποίησε την υπόσχεσή του για πριμ.

Όπως ενημέρωσαν οι "πράσινοι": "Το πριμ των τριάντα χιλιάδων ευρώ μοίρασε σήμερα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός. Το συγκεκριμένο πριμ αφορά τη νίκη που πέτυχε η ομάδα επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο".

Αν ο Λεβαδειακός επικρατήσει, θα είναι μόνος πρώτος στη Super League και επομένως έχει ιδιαίτερη σημασία το παιχνίδι που ακολουθεί. Ο Ζοζέ Ανιγκό πήρε στην αποστολή 21 παίκτες. Σε σχέση με την προηγούμενη, νέα πρόσωπα είναι οι Δασκαλάκης και Καψάσκης.

Η αποστολή: Ναμάσκο, Επασί, Δασκαλάκης, Καλτσάς, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Μεντί, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπραντάο, Τόνι Σίλβα, Τσαμπούρης, Μπελγκαζουανί, Αντιλέου, Καθάριος, Καψάσκης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ