ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μεταγραφή ο Λεβαδειακός: Φέρνει πρώην παίκτη της Μονακό!

Standard de Liege player Frederic Bulot, center, challenges Salzburg player Andre Ramalho during their Europa League Group C match in Liege, Belgium on Thursday, Nov. 7, 2013. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Standard de Liege player Frederic Bulot, center, challenges Salzburg player Andre Ramalho during their Europa League Group C match in Liege, Belgium on Thursday, Nov. 7, 2013. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο 27χρονος Γκαμπονέζος μέσος, Φρεντερίκ Μπουλό, ο οποίος έχει περάσει από Μονακό, Σταντάρ και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, φτάνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

Ο Λεβαδειακός τα πηγαίνει περίφημα και πέραν πάσης προσδοκίας στην τρέχουσα σεζόν με τον Γάλλο τεχνικό τους, Ζοζέ Ανιγκό, να έχει τη μερίδα του λέοντος στη διαμόρφωση της εικόνας που παρουσιάζουν οι Βοιωτοί.

Άλλωστε, μετά από δέκα αγωνιστικές η ομάδα της Λιβαδειάς έχει μόλις μία ήττα κι αυτή στις καθυστερήσεις από την ΑΕΛ. Μπορεί το πρωτάθλημα να "τρέχει", αλλά ο Γενάρη και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι κοντά.

Είναι βέβαιο ότι οι "πράσινοι" θα επενδύσουν σε μια αγορά την οποία γνωρίζει καλά ο προπονητής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Λεβαδειακός φέρνει τον Γκαμπονέζο κεντρικό μέσο, Φρεντερίκ Μπουλό.

Ο Μπουλό γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του Γκαμπόν στις 27 Σεπτέμβρη του 1990 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μονακό. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Μονεγάσκων και το 2011 παραχωρήθηκε στην Καέν.

Την επόμενη χρονιά (2012) η Σταντάρ σπατάλησε 2.000.000 ευρώ για να τον αγορά, αλλά στη Λιέγη δεν στέριωσε και παραχωρήθηκε δανεικός στην Τσάρλτον. Το 2015 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στη Ρεμς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, αλλά σε επίπεδο Ανδρών με την εθνική Γκαμπόν, στην οποία έχει παίξει με τον μεγάλο σταρ της Ντόρτμουντ, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Μπουλό αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, με την ίδια ευχέρεια σε δεξιά κι αριστερή πλευρά.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ