ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μέσα οι Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο και Νιάς στον Λεβαδειακό

Μέσα οι Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο και Νιάς στον Λεβαδειακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στην Αθήνα για τη ρεβάνς της Τετάρτης (1/2) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Γιάννη Χριστόπουλο να παίρνει στην 18άδα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Βοιωτών, Μπαίγ Νιάς αλλά και τους δυο παίκτες της Γουϊνέα Μπισάο.

Με αρκετές αλλαγές, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα, ταξίδεψε στην Αθήνα για τη ρεβάνς της Τετάρτης (1/2) με την ΑΕΚ στο Κύπελλο ο Λεβαδειακός.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χριστόπουλος δίνει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές του αφήνοντας εκτός άλλων τους Ναμάσκο, Μάντζιο, Βούρο, Ουόν, Μεντί, Καλτσά και Καραχάλιο. Επίσης εκτός είναι ο Τσιντώντας που δεν υπολογίζεται αλλά και οι τραυματίες Καραμπουέ, Ομπόρια και Μπελγκαζουανί.

Αντίθετα στην 18άδα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Μπαίγ Νιάς αλλά και οι Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο που επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα αλλά και οι Μιλιάζες, Μουλόπουλος που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 2αγωνιστική της 3Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017.

Μετά το τέλος της ο κ. Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους:
Μοσχονά, Δασκαλάκη, Συνοδινό, Τριποτσέρη, Μουλόπουλο, Σένκα, Λάτσι, Σουμπίνιο, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Νιάς, Ζεζίνιο, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Μάγκα, Μαχαίρας, Βασιλείου και Γιακουμάκη".

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Εν τω μεταξύ την τελευταία μέρα των μεταγραφών στον Λεβαδειακό αποφάσισαν να παραχωρήσουν δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές ως δανεικούς, τους Τόπι και Χατζηλάμπρου, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η ανακοίνωση των Βοιωτών σημειώνει:

"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους 6 μήνες των νεαρών ποδοσφαιριστών της Μάριου Τόπι και Στάθη Χατζηλάμπρου στις Luftëtari Αργυροκάστρου και ΑΟ Θήβα αντίστοιχα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ