ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Βιερέμκο και Γιάχιτς ο Λεβαδειακός

Με Βιερέμκο και Γιάχιτς ο Λεβαδειακός
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας (14/09) με τον Ηρακλή τους δυο νεοαποκτηθέντες έχοντας δυο επιπλέον λύσεις στην διάθεση του.

Την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα του Λεβαδειακού δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν την Δευτέρα κόντρα στον Ηρακλή οι Βιερέμκο και Γιάχιτς. Δυο εκ των νεοαποκτηθέντων άσων των "πράσινων" συμπεριλήφθηκαν από τον Άκη Μάντζιο στην 19μελή αποστολή που ταξίδεψε το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι φυσικό εκτός έμειναν οι Μπελγκαζουανί και Ντομοβτσίσκι που αποκτήθηκαν από την ομάδα της Βοιωτίας την Παρασκευή. Βέβαια και πάλι ο Άκης Μάντζιος έχει δυο ακόμα λύσεις για το ματς με τον Ηρακλή και φυσικά οι ποδοσφαιριστές του θα ψάξουν τους πρώτους φετινούς τους βαθμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.
Μετά το τέλος της ο κ. Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε τους: Τσιντώτα, Μοσχονά, Βιερέμκο, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Στάθη, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Μαχαίρα, Μίνγκα, Ρομέου, Μάρκοβιτς, Νικολάου, Ναβάρο, Μάντζιο και Γιακουμάκη".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ