ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Βασιλείου ο Λεβαδειακός, 1-0 τη Λαμία

Με Βασιλείου ο Λεβαδειακός, 1-0 τη Λαμία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 τη Λαμία σε φιλική αναμέτρηση στη Λιβαδειά χάρη σε γκολ του Στέλιου Βασιλείου στο 16ο λεπτό.

Το γκολ του Στέλιου Βασιλείου, 16 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, έδωσε τη νίκη στο Λεβαδειακό με 1-0 επί της Λαμίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων της Ρούμελης, επί βοιωτικού εδάφους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση, όταν ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά, ο Τσενάμο απέκρουσε και ο επιθετικός των Βοιωτών πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Φθιωτών.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, ο Λεβαδειακός - ο οποίος αναμένεται να ενισχυθεί με ξένο μέσο τις επόμενες ημέρες - είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα η ομάδα της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας είχε και δοκάρι στο 87ο λεπτό μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη και κεφαλιά του Παπαευθυμίου από το ύψος του πέναλτι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης, Μουλόπουλος, Ουονκ, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Καλτσάς, Παππάς, Σένκα, Μπελγκαζουανί, Βασιλείου.

ΛΑΜΙΑ: Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Πεταυράκης, Όμο, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Πίντο.

Αγωνίστηκαν επίσης: Μπλάζιτς, Παπαργυρίου, Τζόκιτς, Ντουρμισάι, Βαλλιός, Βασιλόγιαννης, Παπαευθυμίου, Πατσαρούχας, Μανιας, υπό δοκιμήν δεξιός μπακ.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ