ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με στόχο μια καλύτερη χρονιά στον Λεβαδειακό

Με στόχο μια καλύτερη χρονιά στον Λεβαδειακό

Με το καλημέρα ο Ντάρκο Ντόστανιτς έβαλε ψηλά τον πήχη στον Λεβαδειακό λέγοντας πως θέλει η ομάδα του να τα πάει καλύτερα απ' ότι την περσινή σεζόν. Ποιοι βρέθηκαν στην πρώτη και ποιοι απουσίαζαν.

Άλλη μια ομάδα της Super League, ο Λεβαδειακός, ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ντάρκο Ντόστανιτς, να βάζει με το "καλημέρα" ψηλά τον πήχη καθώς τόνισε πως η ομάδα ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλύτερη σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας είπε μεταξύ άλλων: "Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες για να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά" και πρόσθεσε σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας: "Δεν βιαζόμαστε. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και έχουμε επικεντρωθεί στο να αποκτήσουμε πολύ ποιοτικούς και καλούς παίκτες εκεί που χρειαζόμαστε".

Στην πρώτη βρέθηκαν 17 ποδοσφαιριστές καθώς έλειπαν δικαιολογημένα οι Ουόν, Τσιντώντας, Μανωλάς, Γιακουμάκης και Σουμπίνιο με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται το βράδυ στην Λιβαδειά.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση ήταν οι Μάντζιος, Μερεμπασβίλι, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Μπελγκαζαουανί, Μαχαμάτ, Μεντί, Μιλιάζες, Παππάς, Μαχαίρας, Μάγγας, Τόπι, Καψάσκης, Σένκα, Χατζηλάμπρος, Τριποτσέρης και Μουλόπουλος.

Σε ότι έχει να κάνει με τον "Μερέμπα" θα πρέπει να σημειώσουμε πως παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στην πρώτη επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Sport24.gr για λύση του συμβολαίου του τις επόμενες μέρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας κ. Dostanić και το πρόγραμμά της περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις, ενώ οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις και θα περάσουν από εργομετρικά.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 12 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 26, ενώ στις 30 θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Α.Ε. Λάρισας".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ