ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με προβλήματα στην άμυνα στην Ξάνθη ο Λεβαδειακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports)
Λεβαδειακός, Μεντί, Καπετάνος, Βέροια EUROKINISSI SPORTS

Με αρκετές απουσίες κυρίως μεσοαμυντικά ταξίδεψε στην Ξάνθη για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής ο Λεβαδειακός. Εκτός πλην των τιμωρημένων Μεντί και Τριποτσέρη και ο Νιάς που τραυματίστηκε.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Χριστόπουλος ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη εκτός έδρας. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού γνώριζε ότι δεν θα είχε στη διάθεση του τους Μεντί, Τριποτσέρη που είχαν δηλωθεί για να εκτίσουν την τιμωρία τους.

Εκτός όμως έμεινε και ο Νιάς ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις τόσο ως στόπερ όσο και στην μεσαία γραμμή και ο Χριστόπουλος θα παρατάξει την αμυντική γραμμή των Βοιωτών με σύνθεση ανάγκης. Επίσης εκτός έχουν μείνει και οι τραυματίες Καραμπουέ, Μουλόπουλος, Μπελγκαζουανί και φυσικά ο Μάντζιος.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται ήδη στην Ξάνθη και η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:

Ναμάσκο, Μοσχονάς, Μάγκας, Ουόν, Βούρος, Μιλιάζες, Σένκα, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Καψάσκης, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Λάτσι, Καραχάλιος, Καλτσάς, Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Βασιλείου και Γιακουμάκης.

Στην εθνική οι Σίλβα, Ζεζίνιο

Εν τω μεταξύ στην Στην Εθνική ομάδα της Γουινέα Μπισσάου κλήθηκαν οι Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο για τον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Νοτίου Αφρικής στις 25/3, στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας από τις 21 έως της 28 Μαρτίου.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ