ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Ουόν ο Λεβαδειακός κόντρα στον Παναιτωλικό

Με Ουόν ο Λεβαδειακός κόντρα στον Παναιτωλικό
Ουόν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουόν, που δεν είχε ταξιδέψει στα Γιάννινα, αυτή τη φορά είναι στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (23/10. 18.15) με τον Παναιτωλικό. Εκτός οι σταθερά τραυματίες Σουμπίνιο-Ομπιόρα.

Την περασμένη αγωνιστική ο Λεβαδειακός είχε ταξιδέψει στα Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, το οποίο εντέλει δεν διεξήχθη λόγω του σεισμού. Στην αποστολή των Βοιωτών που είχε καταλύσει στην πόλη της Ηπείρου το προηγούμενο βράδυ δεν βρισκόταν ο Εντουίν Ουόν, άσχετα αν το όνομά του είχε ανακοινωθεί στην 20άδα.

Ο στόπερ από τη Ρουάντα ανέφερε ότι είναι άρρωστος και έμεινε εκτός. Τις τελευταίες μέρες, όμως, ξεπέρασε την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε και είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (23/10, 18.15) στη Λιβαδειά, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε 19άδα, από την οποία απουσιάζουν οι σταθερά τραυματίες Σουμπίνιο - Ομπιόρα, αλλά και οι Παππάς και Καψάσκης. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ναμάσκο, Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Μάγκας, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Μπελγκαζουανί, Καραχάλιος, Βασιλείου, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ, Κουλιμπαλί.

Ο Λεβαδειακός ύστερα από τέσσερα παιχνίδια έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, ενώ ο αντίπαλός του την Κυριακή, Παναιτωλικός, έχει 8 σε πέντε ματς.

Photo credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ