ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Ντιόγκο, Μαρκόβσκι στην Τούμπα ο Λεβαδειακός

Με Ντιόγκο, Μαρκόβσκι στην Τούμπα ο Λεβαδειακός

Ο Ζοζέ Ανιγκό συμπεριέλαβε στην 18άδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τους δυο εκ τους νεοαποκτηθέντες καθώς πήρε μαζί του τους Ντιόγκο και Μαρκόβσκι.

Με δυο εκ των τριών νεοαποκτηθέντων ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Λεβαδειακός καθώς ο Ζοζέ Ανιγκό έχει στη διάθεση του τους Μαρκόβσκι και Ντιόγκο, όχι όμως και τον Σαβαντογκό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα και οι δυο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της ομάδας, ιδίως ο Μαρκόβσκι αφού μετά την αποχώρηση του Μπραντάο δεν υπήρχε άλλος κλασικός σέντερ φορ στους Βοιωτούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο.Κ. εκτός έδρας (Σαββάτο 6/1/2018 – 17.15).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 18 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιάς, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Αντιλέου, Ιωαννίδης, Νίκας, Ντίογκο, Μαρκόβσκι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ