ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Μάντζιο η ''πρώτη'' του Λεβαδειακού

Με Μάντζιο η ''πρώτη'' του Λεβαδειακού
INTIME SPORTS

Με τον Άκη Μάντζιο στα ηνία θα γίνει την Τρίτη (7/7, 19.00) η πρώτη συγκέντρωση του Λεβαδειακού για τη νέα σεζόν. Φαράντος: ''Ξεκινάμε και περιμένουμε''. Ποιοι παίκτες θα είναι παρόντες. Τέλος ο Ζαλαώρας.

Ο Λεβαδειακός δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, αλλά το ρεπορτάζ που ήθελε την ομάδα να πραγματοποιεί Τρίτη (7/7, 19.00) στο στάδιο της πόλης την πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά επιβεβαιώθηκε.

Ο Άκης Μάντζιος είναι αυτός που στην παρούσα φάση μένει στο τιμόνι της ομάδας, μια και όταν είχε δώσει τα χέρια με τη διοίκηση, είχε συμφωνήσει να μείνει και για την επόμενη σεζόν στον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Φαράντος σχολίασε: ' 'Ξεκινάμε χωρίς να ξέρουμε πού θα είμαστε. Είμαστε εν αναμονή των αποφάσεων των δικαστηρίων''.

Με Μάντζιο η ''πρώτη'' του Λεβαδειακού
Φαράντος INTIME SPORTS

Οι παίκτες θα είναι παρόντες στην ''πρώτη'' είναι οι εξής: Γουόρντεν, Θέος, Μοσχονάς, Κατίδης, Τριποτσέρης, Στάθης, Μάγκας, Παπάς, Γιακουμάκης, Τσιντώτας, Μιλιάζες, Κώτσιος, Αποστολόπουλος, Μιλοσάβλιεφ, Μαχαίρας, Πίντερ, Τόπι και Καψάσκης.

Στο μεταξύ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας δεν συνεχίζει στον Λεβαδειακό. Με δήλωσή του ανέφερε: '' Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα του Λεβαδειακού. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κομπότη και τον κύριο Φαράντο διότι μου έδωσαν την δυνατότητα να δείξω την δουλειά μου σε επίπεδο Super League.

Με Μάντζιο η ''πρώτη'' του Λεβαδειακού
Ζαλαώρας

Επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σάββα Παντελίδη, Απόστολο Μάντζιο όπως και τους τερματοφύλακες μου Μιχάλη Σηφάκη, Κυριάκο Στρατηλάτη, Παναγιώτη Τσιτωντα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στην ομάδα του Λεβαδειακού πάντα επιτυχίες. Ήταν τιμή μου που εργάστηκαν σε αυτή την ομάδα''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ