ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με Φαβάλι και Μάρκοβιτς ο Λεβαδειακός

Με Φαβάλι και Μάρκοβιτς ο Λεβαδειακός
Μάντζιος, Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Με τους νεοαποκτηθέντες Λούκας Φαβάλι και Ιβάν Μάρκοβιτς θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο (29/8, 19.15). Εκτός ο γκολκίπερ Βιερέμκο, αλλά και ο Γιώργος Κατίδης.

Με τον Ολυμπιακό κοντράρεται το Σάββατο (29/8, 19.15) ο Λεβαδειακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή δύο από τα νέα αποκτήματα, τους Φαβάλι και Μάρκοβιτς. Ο γκολκίπερ Σαρχέι Βιερέμκο που ανακοινώθηκε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς είναι ανέτοιμος.

Ο Γιώργος Κατίδης, όπως στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο, έτσι και σε αυτό έμεινε εκτός, δείγμα ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί με αυτόν είναι αρνητικό. Στην αποστολή ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τους: Τσιντώτα, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μανωλά, Μάγκα, Στάθη, Ouon, Milhazes, Μουλόπουλο, Favalli, Μαχαίρα, Μίνγκα, Romeu, Marković, Χατζηλάμπρο, Milosavljev, Νικολάου, Navarro, Μάντζιο και Γιακουμάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ, μια και το στάδιο της Λιβαδειάς κρίθηκε ακατάλληλο. Σχετικά με τα εισιτήρια η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με τον Ο.Σ.Φ.Π. που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α., στις 19:15.

Οι φίλαθλοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου από σήμερα μέχρι και αύριο Σάββατο στις 12.00 και από τις 17:00 από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Κ.Α. από τις Θύρες 29 & VIP.

Οι τιμές είναι:

15€ για τη Θύρα 29

25€ για τα V.I.P. και

40€ για τα V.V.I.P.".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ