ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με επιστροφές για το τρίποντο ο Λεβαδειακός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός αναζητά το πρώτο του τρίποντο με τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο του ο 45χρονος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίσει σε παίκτες που έως τώρα δεν είχε στη διάθεση του.

Ένα καθοριστικό παιχνίδι που με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα της αγωνιστικής ίσως μετρήσει για... έξι πόντους δίνει το απόγευμα της Δευτέρας ο Λεβαδειακός που θα υποδεχθεί τον Πλατανιά.

Με νίκη οι Βοιωτοί θα πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, θα ξεφύγουν λίγο από τους αντιπάλους τους και θα φτάσουν την ΑΕΛ στους 17.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι πως έχει στην διάθεση του κάποιους ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν υπολόγιζε στο πρωτάθλημα όπως ο Τόνι Σίλβα και ο Ζεζίνιο που ήταν στο Κόπα Άφρικα αλλά και Καραμπουέ που επιστρέφει από τραυματισμό. Επίσης για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα παίξει και ο Νιάς.

Οι 20 εκλεκτοί του Γιάννη Χριστόπουλου είναι οι Ναμάσκο, Μοσχονάς, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Σουμπίνιο, Καραχάλιος, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Μουσικάκης, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ, Γιουσούφ, Λάτσι, Βούρος, Νιάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος και Γιακουμάκης.

Εκτός έχουν μείνει οι Τριποτσέρης, Καψάσκης, Μάγκας, Βασιλείου, Δασκαλάκης, Ομπιόρα και Μπελγκαζουανί.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ