ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με αρκετές αλλαγές ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αφήνοντας εκτός 20αδας αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Με αρκετές απουσίες μεταξύ των οποίων αυτές των Επασί, Τριποτσέρη, Λεονάρντο, Μαχαίρα, Νιάς, Γιουσούφ που είναι βασικοί αλλά και του Σουμπίνιο με του Μανωλά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Λεβαδειακός.

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έως τώρα έχουν παίξει ελάχιστα δίνοντας χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Καυταντζόγλειο Στάδιο (Τετάρτη 20/9 – 18.15).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που αποτελείται από 20 παίκτες και ακολούθως αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Αυτή αποτελείται από τους: Ναμάσκο, Δασκαλάκη, Καλτσά, Ζαραδούκα, Μεντί, Καψάσκη, Καραχάλιο, Μητρόπουλο, Φαβάρο, Γιακουμάκη, Μπραντάο, Τόνι Σίλβα, Καθάριο, Τσαμπούρη, Μπελγκαζουανί, Βασιλείου, Αντιλέου, Χατζηλάμπρο, Ιωαννίδη και Νίκα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ