ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Να βελτιωθούμε στο αμυντικό και το δημιουργικό μας κομμάτι"

Μάντζιος: "Να βελτιωθούμε στο αμυντικό και το δημιουργικό μας κομμάτι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, υποστήριξε πως η ομάδα της Βοιωτίας δεν μπόρεσε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο να διατηρήσει την εικόνα που είχε στο πρώτο 45λεπτο δεχόμενη δυο γκολ από το πουθενά.

Η ήττα από τον Πανιώνιο δεν ήταν στο πρόγραμμα όπως παραδέχθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε πως πρόκειται για μια ήττα που δεν είναι καλή από ψυχολογικής πλευράς ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι υποστήριξε πως οι "πράσινοι" θέλουν δουλειά στην άμυνα και τη δημιουργία.

Χαρακτηριστικά ο Μάντζιος είπε:

"Ήταν ένα αποτέλεσμα που με βάση τον σχεδιασμό δεν το υπολογίζαμε να έρθει έτσι. Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με έναν καλό αντίπαλο που άμα του δώσεις χώρο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Στο πρώτο ημίχρονο φορτώσαμε τον άξονα, αλλά παρ' όλα αυτά η ομάδα φαινόταν αγχωμένη στο δημιουργικό κομμάτι.

Ήταν ένα παιχνίδι σφιχτό και μέτριο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Από εκεί και πέρα, έτσι όπως το σχεδιάσαμε στο δεύτερο μέρος, δυστυχώς όπως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεχτήκαμε δυο γκολ κι έτσι το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο.

Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις για να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε και δυστυχώς ήρθε μια ήττα που και από ψυχολογικής πλευράς δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα και στο δημιουργικό μας κομμάτι, αλλά και στο αμυντικό.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παθαίνουμε ένα μπλάκ άουτ και δεχόμαστε δύο γκολ, όπως στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Δεν χρειάζεται όμως απογοήτευση, είναι νωρίς ακόμα και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Είμαστε μέσα στο στόχο μας και θα δουλέψουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ