ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Υπάρχει πίστη στους στόχους μας"

Μάντζιος: "Υπάρχει πίστη στους στόχους μας"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε πως ο Λεβαδειακός πέτυχε μια νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία και βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Μια νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία πήρε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο το απόγευμα και οι Βοιωτοί πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε πως η ομάδα του βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και έχει πίστη ότι θα καταφέρει τον στόχο της λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαστε σε ανοδική τροχιά, υπάρχει πίστη στους στόχους μας και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε . Από το πρώτο ημίχρονο σήμερα και ειδικά στα πρώτα20 λεπτά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ.

Αντέξαμε στην πίεση του Παναιτωλικού, κρατήσαμε τη μπάλα μακριά από την εστία μας και πανηγυρίζουμε μια νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία και έχουμε έτσι μια συνέχεια σε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα".

Είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

"Τα τελευταία άτυχη αποτελέσματα του Παναιτωλικού δεν θα πρέπει να ακυρώσουν τη συνολική εικόνα της ομάδας. Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς ο Παναιτωλικός δεν δημιούργησε κάτι επικίνδυνο και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και βρήκαμε διαδρόμους στην κόντρα επίθεση".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ