ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Τρία σουτ, τρία γκολ ο Παναθηναϊκός"

Μάντζιος: "Τρία σουτ, τρία γκολ ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι με το τριφύλλι από τη στιγμή που το σκορ στο 19' ήταν ήδη 3-0.

Από τη στιγμή που η ομάδα του δέχτηκε τρία γκολ σε 19' σίγουρα δεν μπορούσε να περιμένει πολλά περισσότερα. Στα τρία σουτ των πράσινων που κατέληξαν στα δίχτυα στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Νομίζω δεν έχουμε να πούμε πολλά. Αυτό που θέλαμε να παρουσιάσουμε και να βάλουμε δύσκολα εκμεταλλευόμενοι την πίεση του Παναθηναϊκού τελείωσε πολύ γρήγορα όταν στα τρία σουτ έβαλε τρία γκολ. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλύτερη αλλά δεν είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε το ματς. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε βάλει ένα γκολ.

Αφήνουμε το ματς αυτό γρήγορα πίσω καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και έχουμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών οπότε η δουλειά μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και φυσικά αυτό συμβαίνει και όταν η ετοιμότητα των παικτών δεν είναι στα 100% και βγάζοντας κάποιους τραυματισμούς γίνεται ακόμα πιο δύσκολη".

Θεωρείτε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πιο τυχερός δηλαδή και κέρδισε;
"Δεν είναι θέμα τύχης, ήταν καλύτερος, απλά τα τρία σουτ που έκανε μπήκαν γκολ. Δεν είναι θέμα τύχης είναι και ικανότητας και όταν είναι είναι 3-0 στο 19 πολύ δύσκολο".

Πιστεύατε ότι μετά το μας της Νέας Σμύρνης θα διεκδικούσατε κάτι καλύτερο;
"Εγώ το είπα ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θα έβρισκε τον τρόπο να αντιδράσει. Είναι άλλο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και άλλο το σημερινό".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ