ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Να χαρούμε τώρα, από αύριο δουλειά"

Μάντζιος: "Να χαρούμε τώρα, από αύριο δουλειά"
Μάντζιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χαμηλά τη μπάλα κράτησε ο Άκης Μάντζιος, παρά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα επί του Πανθρακικού. Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-3 ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

Αρχικά ο Άκης Μάντζιος είπε: "Μια σημαντική και δύσκολη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Και οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους διαστήματα. Θα μπορούσαμε και να προηγηθούμε. Μετά το 60' και με τις αλλαγές που κάναμε, βρήκαμε χώρους και καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ. Το ματς αυτό τέλειωσε. Τα παιδιά μπορούν να χαρούν και από αύριο θα πρέπει να δουλέψουμε για να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Είναι δύσκολη χρονιά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανθρακικό και στον Δημήτρη (σ. Ελευθερόπουλο). Υπομονή να έχει".

-Πιστεύετε ότι ο Πανθρακικός είναι φαβορί για τον υποβιβασμό;

"Όταν είσαι στην 6η αγωνιστική δεν μπορείς να μιλάς για υποβιβασμό. Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα. Μπορεί όντως με το θέμα της αδειοδότησης να μην μπορούσε να έχει περισσότερες λύσεις, αλλά έχει διατηρήσει ένα κορμό τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι θέλει μια νίκη για να ανέβει ψυχολογικά".

-Η διακοπή έρχεται σε καλό σημελίο για εσάς ή δεν σας ευνοεί;

"Είναι καλό που έρχεται. Δεν κοιτάω τη νίκη. Μπορεί να είχαμε καλή απόδοση, αλλά έχουμε Γολγοθά στο πώς πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα. Δεν ξεχνάμε πώς έχουμε ξεκινήσει. Κάθε διακοπή για εμάς είναι βάλσαμο".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ