ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Να δοθεί τέλος στην αβεβαιότητα"

Μάντζιος: "Να δοθεί τέλος στην αβεβαιότητα"
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τους Χρήστο Τσάλτα και Γιώργο Οικονόμου μετά το φιλικό των Βοιωτών με τον Παναθηναϊκό, που έληξε 3-1 υπέρ των "πράσινων".

Για τον Λεβαδειακό και την απόδοσή του στο παιχνίδι: Είναι πολύ νωρίς για εμάς. Μετράμε μόλις 9 ημέρες προετοιμασίας και έχουμε πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ. Επισης είμαστε σε καθεστώς αβεβαιότητας, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Πρέπει όμως να είμαστε σε ετοιμότητα, επειδή υπάρχει η επόμενη μέρα. Το ρόστερ μας είναι ακόμη άδειο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας κόντρα στον Παναθηναϊκό”.

Για το ότι είναι προπονητής μιας ομάδας, η οποία δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν: “Πρώτη φορά βρίσκομαι σε τέτοια κατάσταση αβεβαιότητας. Δεν είναι και εύκολο να κάνεις μεταγραφές όταν ο παίκτης με τον οποίο μιλάς δεν ξέρει αν θα αγωνιστεί στην Super League. Εμείς κάνουμε ένα πλάνο προετοιμασίας, αλλά δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί κάποιος μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει σύντομα μια απόφαση, καθώς εκτός από εμάς υπάρχουν και άλλες ομάδες σε αυτή την κατάσταση”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Σαφώς ο Παναθηναϊκός είναι πιο έτοιμος σε σχέση με εμάς. Δεν έχει πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και έχει έναν προπονητή που είναι 3 χρόνια στην ομάδα. Είναι άδικο να πούμε κάτι για τον Παναθηναϊκό, μετά από ένα παιχνίδι με μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες 9 μέρες. Για τον Παναθηναϊκό ήταν ένα τεστ για να παίξουν πολλά παιδιά. Αυτό το φιλικό ήταν μια δυνατή προπόνηση γι΄ αυτούς”.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ