ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Μέχρι το 30' ήμασταν καλοί"

Μάντζιος: "Μέχρι το 30' ήμασταν καλοί"
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αποβολή του Μιχάλη Σηφάκη και την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του ανά διαστήματα.

"Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου. Από εκεί και πέρα όσον αφορά στο ματς, είδαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια.

Ένα μέχρι το 30' που έγινε η αποβολή και άλλο ένα από το 30' μέχρι και το τέλος του ματς. Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για ένα γκολ που σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανθρακικού και συνέχισε:

"Ηρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κάνουμε γκολ και να πάρουμε αποτέλεσμα. Μετά την αποβολή τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς και δεχτήκαμε και ένα γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να διαχειριστούμε το 1-0 και να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι.

Δεχτήκαμε όμως δύο γκολ μετά και τελείωσαν τα πράγματα για εμάς. Είναι δύσκολο στο Καραϊσκάκη για 60 λεπτά να παίζεις με παίκτη λιγότερο. Κρατάμε την προσπάθεια, τα πράγματα όμως θα ήταν διαφορετικά αν μπορούσαμε να σκοράρουμε όταν ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν τρία παιχνίδια τώρα, αρχής γενομένης με τον Ατρόμητο που είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Πρέπει να προετοικμαστούμε για να πάρουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ