ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Ξέρετε τι έχουμε περάσει"

Μάντζιος: "Ξέρετε τι έχουμε περάσει"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, δήλωσε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του και τόνισε ότι κόντραραν τον Ατρόμητο.

Μία μικρή υπέρβαση πήγε να πετύχει ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτό επισήμανε ο προπονητής, Άκης Μάντζιος, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Παράλληλα, στάθηκε στις δύο ευκαιρίες που έχασαν ο Μιλιάζες και ο Μάντζιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ήττα του Λεβαδειακού: "Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή τύχη στον Ατρόμητο για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρ. Σε ό,τι αφορά το ματς μόνο ευχαριστημένος είμαι από την εικόνα της ομάδας μου. Ξέρετε τι έχουμε περάσει δύο μήνες. Καταφέραμε βάσει των δυσκολιών που είχαμε να παρουσιάσουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Καθοριστικό σημείο ήταν η κλασική ευκαιρία του Μιλιάζες στο πρώτο ημίχρονο. Κοντρολάραμε τον Ατρόμητο και δεν απειληθήκαμε από τον Ατρόμητο. Είχαμε μια ευκαιρία και πέσαμε πάνω στον Γκορμπούνοφ. Κρατάμε την εμφάνιση και τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποια παιδιά και μέσω των προπονήσεων να αποκτήσουμε την απαραίτητη ομοιογένεια".

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: "Θέλουμε κάποιους παίκτες για να γεμίσουμε το ρόστερ. Θέλουμε αρκετούς, υπάρχουν συζητήσεις και είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση. Ενισχύεται η ομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ