ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Ξέραμε ότι θα κερδίσει ο Πανθρακικός"

Μάντζιος: "Ξέραμε ότι θα κερδίσει ο Πανθρακικός"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, υποστήριξε ότι περίμενε την εκτός έδρας νίκη του Πανθρακικού στη Βέροια, παραδεχόμενος ότι η παραμονή των Βοιωτών στη Super League, φαντάζει δύσκολη.

Έχει δυσκολέψει η παραμονή του Λεβαδειακού - που έχασε 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα - στη Super League μετά τα αποτελέσματα της 33ής αγωνιστικής σύμφωνα με τον τεχνικό των Βοιωτών, Άκη Μάντζιο, ο οποίος χαρακτήρισε στην κάμερα της NOVA αναμενόμενη την εκτός έδρας νίκη του Πανθρακικού, στη Βέροια.

Στη συνέντευξη Τύπου, η οποία ακολούθησε του ματς, ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε τη δήλωσή του, τονίζοντας ότι δεν θέλει να πει τίποτα για καμία ομάδα, ούτε τη Βέροια, ούτε τον Πανθρακικό.

"Με τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής δυσκολεύει πολύ η υπόθεση παραμονή. Δεν περιμέναμε κάτι από το ματς της Βέροιας. Εμείς ξέραμε ότι θα κερδίσει ο Πανθρακικός γι’ αυτό έπρεπε να παίξουμε εδώ για τους εαυτούς μας. Είχαμε σημαντικές απουσίες και κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα είχε άγχος και αυτό φάνηκε. Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός έπαιξε καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε κάτι θετικό. Υπάρχει μία αγωνιστική ακόμα, υπάρχει πίστη στην ομάδα, αλλά πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς.", υποστήριξε ο τεχνικός των Βοιωτών στην κάμερα της NOVA, ενώ στη συνέντευξη Τύπου, συμπλήρωσε.

"Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Πληρώσαμε τις απουσίες και το κακό μας πρώτο ημίχρονο. Εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα η παραμονή δεν εξαρτάται από εμάς. Δεν σημαίνει ότι η κατηγορία τέλειωσε. Θα πάμε για τη νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη και ελπίζουμε ότι με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα μείνουμε στην κατηγορία".

Για την ένταση που υπήρχε στον πάγκο της ομάδας του στο δεύτερο μέρος: "Είναι στιγμές που υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Είχαμε το μυαλό μας στα αγωνιστικά. Συνεχίζουμε..."

Για την δήλωσή του αναφορικά με τη νίκη του Πανθρακικού στην Βέροια: "Όταν μία ομάδα που έχει κίνητρο επιβίωσης, όπως ο Πανθρακικός, τότε είναι λογικό να κερδίσει. Δεν θέλω να πω τίποτα για καμία ομάδα, ούτε για την Βέροια, ούτε για τον Πανθρακικό".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ