ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δεχτήκαμε δυο γκολ από δικά μας λάθη"

Μάντζιος: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, δεχτήκαμε δυο γκολ από δικά μας λάθη"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον Παναιτωλικό και το σθένος που έδειξαν σε ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 πριν την συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα.

Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού απέσπασε τα συγχαρητήρια του Άκη Μάντζιου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό με τον νεαρό τεχνικό να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και το σθένος που έδειξαν. Όσο για το ότι δεν μπόρεσαν να φθάσουν στην ολική ανατροπή στάθηκε στην κούραση της ομάδας αλλά και στις δυο αναγκαστικές αλλαγές.

Χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος είπε:

"Νομίζω ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα και περιμέναμε έναν αντίπαλο ο οποίος θα έπαιζε μαζική άμυνα και έτσι εξελίχθηκε. Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό και νομίζω ότι στα πρώτα δέκα λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μπήκαμε πολύ επιθετικά και από εκεί και πέρα πληρώσαμε ένα κακό δεκάλεπτο, από το 10' μέχρι το 20'. Με δυο τακτικά λάθη δικά μας και στις δυο επιθέσεις του αντιπάλου δεχτήκαμε δυο γκολ.

Όπως καταλαβαίνετε μετά είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι να το αναστρέψει και ψυχολογικά αλλά τα παιδιά βρήκαν και το θάρρος και το σθένος, καταφέραμε να φέρουμε στα ίσια το ματς και είχαμε και αρκετές προϋποθέσεις, όπως με το δοκάρι του Μιλιάζες, να κάνουμε την ολική ανατροπή.

Νομίζω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο-δεκαπεντάλεπτο, λίγο το καθαρό μυαλό, λίγο η κούραση κάποιων παικτών γιατί μείναμε και από ενέργεια και με τις δυο αλλαγές τις αναγκαστικές δεν είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε διαφορετικά την ομάδα. Παρόλα αυτά πήραμε ένα αποτέλεσμα, που ναι μεν πριν το παιχνίδι μπορεί να θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, αλλά είναι ένας σημαντικός βαθμός. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις δεν χάνεις και νομίζω ότι οι παίκτες μου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξαν ψυχικά αποθέματα να μπορέσουμε να κάνουμε δυο ανατροπές όπως αυτή στην Κομοτηνή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, πιστεύω ότι αυτό που χάσαμε σήμερα θα το παλέψουμε να το πάρουμε κάπου αλλού και να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ".

Μήπως υπήρξε υποτίμηση του αντίπαλου λόγω των δυο συνεχόμενων ηττών με μεγάλο σκορ;
"Δεν νομίζω να φάνηκε θέμα υποτίμησης. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά ήμασταν σίγουροι ότι ο Παναιτωλικός θα παρουσιαστεί καλύτερος, ότι θα έρθει μια ομάδα που θα ήθελε με τίποτα να μην χάσει με πολλούς παίκτες κάτω από την μπάλα. Η εικόνα μας στο πρώτο δεκάλεπτο έδειξε ότι θέλαμε να μπούμε από την αρχή δυνατά, να ανοίξουμε το σκορ, να ανοίξουμε την άμυνα. Είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο με δυο δικά μας λάθη, δεχτήκαμε δυο κρύα γκολ. Όταν είσαι στο 20' 0-2 νομίζω είναι δύσκολο παρόλα αυτά τα παιδιά το γύρισαν. Και πάθος είχαμε και τρεξίματα και δύναμη, δεν νομίζω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο".

Το 1-0 από τον Μαρκόφσκι είναι οφσάιντ;
"Δεν έχω εικόνα, το πληροφορήθηκα και εγώ. Ένα γκολ οφσάιντ και ένα στημένο από λάθη δικά μας γιατί εμείς είχαμε την μπάλα. Έχει και θετικά πολλά αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις να μην χάνεις ειδικά μέσα στην έδρα σου".

Ήταν καθοριστική η μείωση του σκορ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου;
"Είναι καθοριστικό σημείο και μας γέμισε και με ψυχολογία και πίστη το έβλεπα στο πρόσωπο των παιδιών ότι μπορούσαν να τα καταφέρουν και να φτάσουν στην ολική ανατροπή. Δεν τα καταφέραμε αλλά ελπίζω ότι χάσαμε σήμερα να το πάρουμε κάπου αλλού".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ