ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή"

Μάντζιος: "Δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή"
Μάντζιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, απέδωσε στο κόντρα στη ροή του ματς πρώτο γκολ του Παναιτωλικού, την ήττα στο Αγρίνιο ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία.

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι το ματς με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο ήταν σφιχτό, και συνέστησε ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, ενόψει των δύο δύσκολων ματς που ακολουθούν.

"Έγινε ένα παιχνίδι σφιχτό χωρίς πάρα πολλές φάσεις. Οι ευκαιρίες που δεχθήκαμε ήταν μόνο από στημένα. Δεν είχαμε κάποιες άλλες φάσεις. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κρατήσαμε πιο πολύ μπάλα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ και σίγουρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Παναιτωλικό που άφησε χώρο και έπαιξε κόντρα στην οποία είναι επικίνδυνος γιατί έχει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές.

Κάναμε την προσπάθειά μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνανε μια καλή και σοβαρή προσπάθεια. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύο παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, Τετάρτη – Σάββατο.

Από μένα δεν θα ακούσετε ποτέ για τη διαιτησία. Δεν είμαι αρμόδιος. Ότι θέλετε να ρωτήσετε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Για τη διαιτησία υπάρχουν άλλοι άνθρωποι", υποστήριξε ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ