ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Δεν είχε κλασικές η Βέροια"

Μάντζιος: "Δεν είχε κλασικές η Βέροια"
Μάντζιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, υποστήριξε ότι η Βέροια δεν είχε άλλες ευκαιρίες στο ματς πλην το δοκαριού και υποσχέθηκε να δώσει κι άλλες ευκαιρίες σε νέα παιδιά στη συνέχεια.

Ο βαθμός που πήρε ο Λεβαδειακός απέναντι στη Βέροια, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ήταν σημαντικός για τον τεχνικός των Βοιωτών, Άκη Μάντζιο, ο οποίος στάθηκε στις ελλείψεις αλλά παραδέχθηκε ότι θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

"Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Βέροια, η οποία έχει ταχύτατους παίκτες. Μέχρι το 20’ είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ η Βέροια πέρα από ένα δοκάρι δεν είχε άλλες κλασικές φάσεις, παρά μόνο μια κατοχή της μπάλας.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές απουσίες, αφού μας έλλειπαν επτά ποδοσφαιριστές. Δώσαμε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά όπως ο Μοσχονάς και ο Τόπι. Θα προχωρήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πάνω σε αυτό το στόχο και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια", τόνισε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

photo credits: Action Images

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ