ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Αργός ο Ολυμπιακός, λείπει ο φορ"

Μάντζιος: "Αργός ο Ολυμπιακός, λείπει ο φορ"
Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για το τί είπε στο δεύτερο γκολ : "Έχει και αυτό την ομορφιά του. Είναι κάτι σπάνιο το πρώτο γκολ. Το δεύτερο έχει μπει και θα να ξαναμπεί. Είναι κρίμα. Είναι και το σημείο και το λεπτό τέτοιο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό αλλά προχωράμε."

Για το να πίστεψε ότι θα πάρει βαθμό: "Όσο περνούσε ο χρόνος και βλέποντας και την εικόνα μας έδινε πίστη ότι μπορούμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κλείσαμε καλά τους διαδρόμους. Είχε αργή ανάπτυξη ο Ολυμπιακός και κάποιες φάσεις που έκανε ήταν από δική μας κακή αμυντική συμπεριφορά. Όσο περνούσε ο χρόνος βλέπαμε ότι ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τον βαθμό."

Για την πίεση του Ολυμπιακού στο τελευταίο δεκάλεπτο: "Σίγουρα θα υπήρχε πίεση. Είδαμε ότι μπήκε αλλαγή ο Ντομίνγκες. Είναι λογικό ότι δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν θα το λέμε συνέχεια. Ήρθαν παιδιά την τελευταία στιγμή και και η ομάδα δεν είναι όπως την θέλω. Πίεσε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο. Υπήρχε η πίεση και η κατοχή, αλλά ουσιαστικά η φάση είναι το δοκάρι του Ντοσεβί. Αυτή είναι και η ομορφιά όμως. Μπήκε ένα σπάνιο γκολ."

Για την προετοιμασία του Λεβαδειακού: "Έρχονται συνέχεια παίκτες και μέχρι να κλείσουμε θα έρθουν ακόμα δύο με τρεις ποδοσφαιριστές. Αλλά όσοι και να έρθουν θέλουμε χρόνο. Δεν κάνει ομάδα σε δέκα μέρες. Η ομάδα και στα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό έδειξε σοβαρή. Κάθε διακοπή που έρχεται είναι καλό για εμάς."

Για την καλοκαιρινή εμπειρία στον Λεβαδειακό: "Εμείς πραγματικά αυτό το τρίμηνο ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναζήσει και έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Όλα ήταν στον αέρα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τα παιδιά στην προετοιμασία. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι στην Super League. Πρέπει να τρέξουμε για να έρθουν παίκτες, να προετοιμαστούμε και παράλληλα να παίζουμε και αγώνες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Γι' αυτό λέω ότι βοηθάει η κάθε διακοπή. Θέλει δουλειά. Ευελπιστώ ο Λεβαδειακός να είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς."

Για το πώς του φάνηκε ο Ολυμπιακός: " Και ο Ολυμπιακός είναι καινούργια ομάδα. Θέλουν χρόνο να δέσουν. Φάνηκε να έχει αργή ανάπτυξη από τον άξονα, αλλά έχει ταχύτητα στα πλάγια. Φαίνεται η απουσία ενός καθαρού σέντερ φορ. Έχει καινούργιο προπονητή. Πιστεύω ότι σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος. Τώρα εκεί που θέλει ενίσχυση ξέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τι πρέπει να κάνουν."

Για την εικόνα που έχει με την έναρξη του πρωταθλήματος: "Αυτό είναι και καλό. Καλό είναι να υπάρχουν και εκπλήξεις. Μετά την πέμπτη αγωνιστική πιστεύω θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Ακόμα έρχονται παίκτες και οι ομάδες φτιάχνονται. Όπως και να έχει πρέπει και εμείς να παίζουμε με τον χρόνο. Αρχίσαμε με δύο δύσκολα παιχνίδια και στις πρώτες αγωνιστικές έχουμε τα πέντε παιχνίδια έξω."

Ακούστε τί δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην εκπομπή "Το 10 το κακό" #paizeidynata

Posted by SPORT 24 Radio on Monday, 31 August 2015
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ