ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός - Πανελευσινιακός 0-0

Λεβαδειακός - Πανελευσινιακός 0-0

Ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο 26’, όταν έπειτα από πάσα του Μάντζιου ο Καψάσκης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χιώτης απέκρουσε και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι υπόλοιπες κυριότερες φάσεις του φιλικού:

Στο 31’ ο Μιλιάζες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καψάσκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Φλίγκο να «τσιμπάει» τη μπάλα μπροστά από τον Τσιντώτα κι εκείνη να καταλήγει άουτ.

Στο 39’ ο Μιλιάζες εκτέλεσε με πάσα το φάουλ στο Μαχαίρα, αλλά στο μακρινό δυνατό σουτ που επιχείρησε εκείνος ο Χιώτης απέκρουσε.

Στο 45’ ο Μάντζιος έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή, αλλά ο Χιώτης μπλόκαρε.

Στο 62’ στο μακρινό φάουλ του Μιλιάζεςη μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 64’ ο Κατίδης έκανε την κάθετη μπαλιά στον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Χιώτης. Το κόρνερ εκτέλεσε από τα αριστερά ο Μιλιάζες, ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού.

Στο 82’ έπειτα από κεφαλιά του Γκμπαλέ η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μοσχονά.

Στο 84’ ο Μιλιάζες εκτέλεσε το φάουλ, ο προωθημένος Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σταυριανός μπλόκαρε, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας (55’ Μοσχονάς), Στάθης (80’ Σταματάκης), Μιλιάζες, Ουόν (46’ Κώτσιος), Τριποτσέρης, Μαχαίρας (85’ Χατζηλάμπρος), Ρομέου (76’ Μ' Μπόου), Μάντζιος (55’ Γιακουμάκης), Καψάσκης (78’ Ποτουρίδης), Μίνγκας (58’ Κατίδης), Mιλοσάβλιεφ (46’ Παππάς).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Χιώτης, Λαμπάκης, Μάρης, Ρεπετσάς, Ζώνας, Μουμίν, Δουκάκης, Μακρίδης, Φλίγκος, Γκονζάλες, Αρσενίεβιτς. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Κουμπαρούλης, Ριζογιάννης, Παπαπαναγιώτου, Χαροντάκης, Νιάρος, Τοπτίδης, Γκμπαλέ, Στεφάνοβιτς, Κύγαης, Νικολάκης.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ