ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κυνηγάει δυο παίκτες στο φινάλε των μεταγραφών ο Λεβαδειακός

Κυνηγάει δυο παίκτες στο φινάλε των μεταγραφών ο Λεβαδειακός
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή (11/9) ολοκληρώνεται η διορία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών και στον Λεβαδειακό ευελπιστούν ότι θα προλάβουν να ολοκληρώσουν την απόκτηση ενός φορ και ενός εξτρέμ.

Η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών πέφτει την Παρασκευή (11/9) και στον Λεβαδειακό ευελπιστούν ότι θα προλάβουν να ολοκληρώσουν την απόκτηση δυο παικτών με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για ένα σέντερ φορ που θα έρθει να πλαισιώσει τον Βαγγέλη Μάντζιο στην γραμμή κρούσης και έναν εξτρέμ που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των Βοιωτών. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τους δυο ποδοσφαιριστές και οι "πράσινοι" δεν θέλουν να διαρρεύσει κάτι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και στο στρατόπεδο των Βοιωτών υπάρχει αισιοδοξία πως σίγουρα η μια μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και δεν αποκλείεται να γίνει το δυο στα δυο και έστω και στο φινάλε των μεταγραφών ο Άκης Μάντζιος να δει την ομάδα του να ενισχύεται σημαντικά.

Στην Λιβαδειά με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Λεβαδειακός μπορεί να έδωσε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά οι άνθρωποι της ομάδας του Λεβαδειακού έχουν πάρει διαβεβαιώσεις από τον Δήμο Λειβαδιάς πως τα έργα που πρέπει να γίνουν στο δημοτικό στάδιο για να μπορεί να το χρησιμοποιούν οι πράσινοι θα πραγματοποιηθούν τόσο στο διάστημα της διακοπής όσο και τις επόμενες δυο εβδομάδες όπου ο Λεβαδειακός παίζει εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα αυτό το Σαββατοκύριακο οι πράσινοι παίζουν στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν αγώνες λόγω των εκλογών με την 4η αγωνιστική να γίνεται εμβόλιμα με πιθανότερη ημερομηνία την 22-23/9 με τους πράσινους όμως να αγωνίζονται και πάλι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Άρα το επόμενο ματς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, που είναι και εντός έδρας θα πραγματοποιηθεί στις 26-27/9. Κάτι το οποίο δίνει το χρόνο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και ο Λεβαδειακός να υποδεχθεί στο γήπεδο του τον Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ