ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ξανά στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό ο Ρασπεντινό

Marseille's French forward Florian Raspentino, right, challenges for the ball with Fenerbahce's Turkish defender Hasan Ali Kaldirim,   during their UEFA Europa League Group C soccer match, in Marseille, southern France, Thursday, Nov. 22, 2012. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's French forward Florian Raspentino, right, challenges for the ball with Fenerbahce's Turkish defender Hasan Ali Kaldirim, during their UEFA Europa League Group C soccer match, in Marseille, southern France, Thursday, Nov. 22, 2012. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός, Φλοριάν Ρασπεντινό, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπαστιά, είναι στην Ελλάδα και εκτός απροόπτου θα υπογράψει στον Λεβαδειακό, όπου παρουσιάζεται πρόβλημα στη γραμμή κρούσης.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Φλοριάν Ρασπεντινό βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Ο Γάλλος επιθετικός, ωστόσο, δεν υπέγραψε στην ομάδα της Βοιωτίας, επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Ομάδα δεν βρήκε και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάλι εδώ, για την ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό.

Ο 28χρονος φορ έχει μείνει χωρίς ομάδα από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όταν φορούσε τη φανέλα της Μπαστιά. Στις αρχές αυτής της αγωνιστικής περιόδου ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στον προσαγωγό και το τέλος της τον βρήκε με μόλις 9 ματς για λογαριασμό των Κορσικανών.

Ο Ρασπεντινό στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ναντ (32 συμ., 8 γκολ), Μαρσέιγ (15 συμ.), Μπαστιά (46 συμ., 7 γκολ), Ντιζόν (12 συμ., 3 γκολ), Μπρεστ (21 συμ., 4 γκολ) και Καέν (20 συμ., 1 γκολ), έχοντας συνολικά 85 συμμετοχές σε επίπεδο Ligue 1 και άλλες 42 στη Ligue 2. Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε 6 αναμετρήσεις του Europa League.

Για τον Λεβαδειακό η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση, καθώς από τη στιγμή που ο Μπραντάο έχει τεθεί νοκ άουτ εδώ και καιρό, παρουσιάζεται πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και στο γκολ. Ο Ανιγκό, μη έχοντας εναλλακτικές, βάζει στην κορυφή είτε τον Γιακουμάκη είτε τον εξτρέμ Μπελγκαζουανί.

Άλλος επιθετικός, και με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται ο Στέλιος Βασιλείου, δεν υπάρχει για τους Βοιωτούς. Εκτιμάται πως αυτή τη φορά ο Ρασπεντινό θα υπογράψει και θα ενισχύσει τους "πράσινους" το δεύτερο μισό της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: (AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ