ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κρούση για Μπεν ο Απόλλων Λεμεσού

Κρούση για Μπεν ο Απόλλων Λεμεσού
Μπεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Απόλλων Λεμεσού. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που παίζει δανεικός στον Λεβαδειακό, έχει συμβόλαιο στους Πειραιώτες.

Ο Μοχάμεντ Μπεν ξεπέρασε τον σοβαρό του τραυματισμό (υπέστη ρήξη χιαστών) και είναι πια σε καλή κατάσταση. Ο μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες έχει ήδη καταγράψει 11 συμμετοχές στον Λεβαδειακό, όπου παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό (είχε σκοράρει μάλιστα σε βάρος των Πειραιωτών).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Απόλλων Λεμεσού έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Οι Κύπριοι έχουν έρθει σε επαφή με τους "ερυθρόλευκους" και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξουν εξελίξεις. Η ομάδα της μεγαλονήσου συμμετέχει στα play off για τον τίτλο στο πρωτάθλημα και είναι στην τρίτη θέση.

Ο Μπεν εκτός από τους Βοιωτούς έχει παίξει στην Ελλάδα και στη Βέροια, με την οποία για μια διετία τα κατάφερε εξαιρετικά (64 συμμετοχές, 25 γκολ). Όπως και να 'χει, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη θα παίξει η οικογένειά του.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ