ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κουλιμπαλί: "Ευχαριστώ τον Κομπότη, ήταν δίπλα μου όταν είχα ανάγκη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκαρί Κουλιμπαλί ανακοίνωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικά ΜΜΕ ότι έλυσε τη συνεργασία του με το Λεβαδειακό κι ευχαρίστησε ειδικά τον Γιάννη Κομπότη για τη βοήθεια που του έδωσε.

Στη γαλλική ιστοσελίδα, "Fooballski", μίλησε ο 31χρονος Γάλλος μέσος, Γκαρί Κουλιμπαλί, ο οποίος αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν στη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα του Λεβαδειακού (25 συμ. / 0 γκολ)

Ο Κουλιμπαλί ανακοίνωσε - μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε - ότι έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Βοιωτίας, ευχαρίστησε ειδικά τον Γιάννη Κομπότη, με τον "οποίον είχε καλές σχέσεις από την αρχή έως το τέλος και ο οποίος ήταν δίπλα του όταν είχε οποιαδήποτε ανάγκη" κι απέδωσε τον αγωνιστικό υποβιβασμό του Λεβαδειακού στις κακές εγκαταστάσεις και τη συχνή αλλαγή προπονητών.

"Ήμουν στο Βέλγιο και ήθελα να φύγω γιατί δεν συμφωνήσαμε με την Μπέβερεν για επέκταση συμβολαίου. Στα τέλη Αυγούστου με πρότειναν στο Λεβαδειακό.

Είπα, γιατί όχι; Θα μπορούσε να ήταν άλλη μια εμπειρία. Πήρα πληροφορίες από τον Φρανσουά Μοντεστό κι άλλους δύο - τρεις ποδοσφαιριστές που γνώριζα. Κατέληξε (να είναι) μια περίπλοκη σεζόν.

Για να είμαι ειλικρινής έλυσα το συμβόλαιό μου. Έχω καλές αναμνήσεις, όπως τα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπου μπορείς να δεις μεγάλα γήπεδα.

Στην τελική ήμουν σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα, αλλά λίγους πόρους. Έγινε προσπάθεια να πάρουν τρεις-τέσσερις Γάλλους παίκτες, οπότε περίμενα μια καλύτερη σεζόν.

Σε θέμα εγκαταστάσεων, θεραπειών κλπ ήμασταν κάτω από τους υπόλοιπους. Υπέγραψα συμβόλαιο δύο ετών, αλλά γι' αυτό αποφάσισα να λύσω το συμβόλαιό μου. Είναι ένα περιβάλλον στο οποίο ο παίκτης πρέπει να ασχολείται με πολλά πράγματα. Είμαστε 1 ώρα και 20 λεπτά από την Αθήνα, οπότε εάν χρειαζόμαστε ειδικές θεραπείες πρέπει να πηγαινοερχόμαστε. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για θεραπεία, για προετοιμασία.

Έχουμε γήπεδο προπόνησης, χωρίς γυμναστήριο. Για κάποιους μπορεί να είναι συνηθισμένο, αλλά για εμένα που έχω συνηθίσει σε αυτά...

Είχαμε πολλές εθνικότητες, αλλά μιλούσαμε αγγλικά. Νομίζω ότι ήταν μια μαύρη σεζόν, όπου τα αποτελέσματα ήταν κακά από την αρχή. Γνώρισα τρεις προπονητές, κάτι που δεν έχω δει στην καριέρα μου. Δείχνει ότι κάτι πήγε λάθος. Μια σεζόν σαν κι αυτή με τόση αβεβαιότητα, κακή τύχη, αρνητικά αποτελέσματα, είναι η πρώτη μου φορά. Αλλά μένει ως μια καλή εμπειρία", υποστήριξε αρχικά πριν στη συνέχεια ερωτηθεί κι απαντήσει:

- Ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Κομπότης, έχει μια κακή φήμη έξω από την Ελλάδα. Ήσουν ενήμερος γι' αυτό;

"Πλήρως. Είναι κάποιος με τον οποίον έχω καλές σχέσεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι ένας άνθρωπος που θέλω ευχαριστήσω. Όταν είχα ανάγκη κάτι, είχα κάποιον δίπλα μου που μπορούσα να υπολογίζω".

- Στη Γαλλία έχουμε συχνά την εικόνα ενός ελληνικού πρωταθλήματος με παράξενες διαιτητικές αποφάσεις. Το ένιωσες;

"Όταν παίζει μια μεγάλη ομάδα με μια μικρή, μπορεί να ληφθούν αποφάσεις με μεγαλύτερη ευκολία από άλλες περιπτώσεις θα έλεγα. Αλλά είδαμε μικρές ομάδες να νικούν μεγάλες και δεν έγινε σκάνδαλο. Νομίζω ότι είναι λίγο... παράνοια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ