ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

"Κλεισμένος" από τον Λεβαδειακό ο Ντιόγκο

"Κλεισμένος" από τον Λεβαδειακό ο Ντιόγκο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζορντάο Ντιόγκο, ο οποίο έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τη δεύτερη κίνηση του Λεβαδειακού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την Παρασκευή (21/12) την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ από την Μπουρκίνα Φάσο, Σουλεϊμάν Σαβαντογκό, όπως άλλωστε αποκάλυψε το Sport24.gr.

H δεύτερη κίνηση των Βοιωτών θα είναι εκτός απροόπτου ο 32χρονος, Ζορντάο Ντιόγκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου από την Κέρκυρα.

Ο Ντιόγκο γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1985 στη Λισαβόνα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλβέρκα, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Καραγκάντο. Μετά, πήγε στην Αγγλία για τις Τσέλμσφορντ Σίτι, Λιούις, Άβελι, ακολούθησε η Ισλανδία και η Ρέικιαβικ και το 2010 ήλθε πρώτη φορά στην Ελλάδα και τις Σέρρες για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Ακολούθησαν η Παναχαϊκή, ο Πανθρακικός, επέστρεψε στην Πορτογαλία για τη Σετούμπαλ κι από το 2014 ήταν μόνιμος κάτοικος του νησιού του Ιονίου. Είναι διεθνής με την εθνική του Σάο Τομέ ε Πρινσίπε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ