ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

''Κι εμείς Χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου''

''Κι εμείς Χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου''
Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Επίθεση κατά του διαιτητή Παππά, αλλά και του Άγγελου Αναστασιάδη και του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί υποστηρίζουν ότι εκείνοι ήταν αυτοί που αδικήθηκαν.

Ανακοίνωση κατά του ρέφερι Παππά, που διαιτήτευσε το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ, εξέδωσε η ομάδα της Βοιωτίας, που με ειρωνική διάθεση ανέφερε μεταξύ άλλων: ''Κι εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου…''.

Αναλυτικά: ''Δικαιώθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εισακούστηκαν οι προσευχές του καθώς «τυφλώθηκαν» διαιτητής και επόπτης και δεν έδωσαν δύο καταφανέστατα πέναλτι σε βάρος της ομάδος του – στο 43΄επιστροφή της μπάλας από τον Παπαδόπουλο με το χέρι εντός περιοχής στον τερματοφύλακά του και στο 64΄εμφανέστατο χέρι μέσα στην περιοχή από τον ποδοσφαιριστή Golasa – , δεν απέβαλαν με 2η κίτρινη κάρτα στις αρχές του β΄ ημιχρόνου τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Rat, υπέδειξαν λανθασμένα σε θέση οφ-σάϊντ τον ποδοσφαιριστή μας Sotelo ενώ βρισκόταν σε καταφανέστατη θέση για γκολ, ενώ αντίθετα καταλόγισαν ως έγκυρο, το ΑΚΥΡΟ 1ο γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης που γύρισε τη μπάλα πριν την επίτευξη του γκολ, βρισκόταν σε εμφανέστατη θέση οφ – σάϊντ.

Καλά Χριστούγεννα! Κι εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου…''.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ