ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ήρθε τώρα, παίζει Δεκέμβριο ο Ομπιόρα στη Λιβαδειά

Ήρθε τώρα, παίζει Δεκέμβριο ο Ομπιόρα στη Λιβαδειά
Ομπιόρα

Ο Νουάνκο Ομπιόρα είναι από τα... ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα του Λεβαδειακού. Διαθέσιμος, όμως, θα είναι από τον Δεκέμβριο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς - προσαγωγούς.

Ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που πήρε ο Λεβαδειακός στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν ο Νουάνκο Ομπιόρα. Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ακαντέμικα, ενώ έχει φορέσει 8 φορές τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Έχει περάσει από σημαντικές ομάδες της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Ίντερ και η Πάρμα. Η μεταγραφή του στον Λεβαδειακό ανακοινώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Στην ομάδα της Βοιωτίας γνώριζαν ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ότι η επιστροφή του στη... δράση θα καθυστερούσε.

Όμως πίστευαν στην αξία του και ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που όταν είναι υγιής θα κάνει τη διαφορά. Ο 25χρονος Αφρικανός έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς - προσαγωγούς και τον Δεκέμβριο θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους "πράσινους".

* Οι Βασιλείου και Ναμάσκοανεβάζουν διαρκώς τους ρυθμούς εκγύμανσης τους και σύντομα θα είναι σε θέση να βγάλουν επιτυχως ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Καψάσκης συνεχίζει να γυμνάζεται μονος του. Οι Ομπιόρα, Σουμπίνιο εξακολουθουν να υποβάλλονται στις ειδικές θεραπευτικες τους αγωγές.

Η προετοιμασία της ομάδας θα οκληρωθεί αυριο με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (30/9) που θα πραγματοποιηθει στο Δημοτικό σταδιο της πόλης και αμέσως μετά ο Ράτκο Ντόστανιτς θα ανκοινώσει την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (1/10, 18.15) με την ΑΕΛ, εντός έδρας, για τη 6η αγωνιστική της Super League.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ