ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Για δύο χρόνια στον Λεβαδειακό ο Μανωλάς

Για δύο χρόνια στον Λεβαδειακό ο Μανωλάς
Μανωλάς

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια. Αποχώρησε από τους Βοιωτούς ο Αντώνης Μάγκας.

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Λεβαδειακό. Αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα της Βοιωτίας, στην οποία έπαιξε το 2012-2013 και το 2015-2016. Ο 24χρονος μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αριστερό μπακ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε μία συμμετοχή με την ΑΕΚ. Με τον Λεβαδειακό το 2015-2016 έπαιξε σε 20 ματς σε Super League και Κύπελλο. Στη μεγάλη κατηγορία έχει αγωνιστεί και με την Κέρκυρα, το δεύτερο μισό του 2014-2015 (4 συμμετοχές).

Ο γιος του Στέλιου Μανωλά έχει περάσει ακόμα από Θρασύβουλο και ΑΟ Χανιά, με τις οποίες έπαιξε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Κώστα Μανωλά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι 24 ετών (26 Μαρτίου 1991) και έχει αγωνισθεί στον Λεβαδειακό την περίοδο 2015-16 και ακολούθως πήγε στην ΑΕΚ για να επιστρέψει και πάλι στη Λιβαδειά. Έχει αγωνισθεί επίσης σε Θρασύβουλο, Χανιά και Κέρκυρα".

Αυτή για τον Λεβαδειακό είναι η 10η μεταγραφή. Έχουν ήδη αποκτηθεί οι Γιάννης Ζαραδούκας, Σάββας Τσαμπούρης, Παύλος Μητρόπουλος, Μπραντάο, Λεονάρντο, Ντεβί Επασί, Ζοάο Φρανσίσκο Φαβάρο, Μοΐζ Αντιλεού και Νίκος Καθάριος.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΑΓΚΑΣ

Αποχώρησε από τον Λεβαδειακό ο Αντώνης Μάγκας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: "Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μάγκα. Η λύση του συμβολαίου του αμυντικού ποδοσφαιριστή έγινε κοινή συναινέσει και η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στην ποδοσφαιρική καριέρα του Αντώνη Μάγκα".

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ