ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γαμήλιο τάνγκο στη Λιβαδειά

Γαμήλιο τάνγκο στη Λιβαδειά
Μπουσταμάντε INTIME SPORTS

Ο Λουίς Γκονζάλο Μπουσταμάντε παντρεύτηκε στη Λιβαδειά την εκλεκτή της καρδιάς του. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε αποκλειστική φωτογραφία από τον γάμο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στη Βοιωτία. (PHOTO).

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Λουίς Γκονζάλο Μπουσταμάντε ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Από τότε μέχρι σήμερα έχει προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα που επιδιώκει να μείνει στη Superleague και τη νέα σεζόν.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις τρεις μήνες στη Βοιωτία, αλλά εκεί αντάλλαξε βέρες με την εκλεκτή της καρδιάς του! Το πρωί της Πέμπτης (26/3) ο Λατινοαμερικανός στέφθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πανέμορφη Αντονέλλα Ντι Ρόσι, με την οποία έχουν ένα παιδάκι τριών ετών.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε πρωί. Επειδή εκείνη την ώρα οι συμπαίκτες του είχαν προγραμματισμένη προπόνηση, κατέστη ανέφικτο να δώσουν το παρών στο μυστήριο. Για αυτό και εκείνος το απόγευμα της Πέμπτης (26/3) προπονήθηκε μόνος, το απόγευμα.

Γαμήλιο τάνγκο στη Λιβαδειά

Κουμπάροι του Μπουσταμάντε ήταν ο μεταφραστής του Λεβαδειακού, Χόρχε Αθανασόπουλος, καθώς και η Ελένη, σύζυγος του φυσικοθεραπευτή της ομάδας. Το γλέντι ο Μπουσταμάντε και οι δικοί του θα το κάνουν στην Αργεντινή.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ