ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φιλικό με τον Πανιώνιο το Σάββατο ο Λεβαδειακός

Φιλικό με τον Πανιώνιο το Σάββατο ο Λεβαδειακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λεβαδειακός εκτός από το φιλικό με τον Ολυμπιακό θα δώσει δυο ακόμα παιχνίδια αντιμετωπίζοντας τους Πανιώνιο και Λαμία.

Δυο ακόμη φιλικά εκτός απ' αυτό με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η ομάδα του Λεβαδειακού με τους Βοιωτούς να αντιμετωπίζουν αρχικά το Σάββατο τον Πανιώνιο, εν συνεχεία τον Ολυμπιακό και το Σάββατο (3/9) τη Λαμία στο μοναδικό φιλικό που θα γίνει στην Λιβαδειά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα δώσει τις επόμενες ημέρες τους παρακάτω φιλικούς αγώνες:

Πανιώνιος –Λεβαδειακός Σάββατο 27/08/2016 στις 18:30
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός Τετάρτη 31/08/2016 στις 20:00
Λεβαδειακός – Λαμία Σάββατο 03/09/2016 στις 18:00"

Διεθνείς υποχρεώσεις για Ναμάσκο, Ζεζίνιο

Εν τω μεταξύ δυο παίκτες του Λεβαδειακού οι Ναμάσκο και Ζεζίνιο θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών καθώς κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες των πατρίδων τους για τα επερχόμενα ματς των Εθνικών ομάδων.

Ο μεν Ναμάσκο έχει κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Μολδαβίας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου εναντίον της Ουαλίας της 5 Σεπτεμβρίου στο Cardiff. Και ο δε Zezinho από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Guinea-Bissau για τα προκριματικά του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον νεαρό Σενκά

Τέλος η ΠΑΕ Λεβαδειακός με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την προώθηση και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου από τον 19χρονο Σενκά με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε Λεβαδειακός ανακοινώνει την προώθηση και ένταξη του ποδοσφαιριστή Senka Leonard γεννημένο τις 26/02/1997 στην πρώτη ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα μας για πέντε (5)χρόνια.

Η Π.Α.Ε Λεβαδειακός δείχνει με μια ακόμα κίνηση της το βάρος που δίνετε στους νεαρούς μας αθλητές. Καλή αρχή στην πρώτη ομάδα Senka".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ