ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φιλικό Λεβαδειακού - Λαμίας το Σάββατο

Φιλικό Λεβαδειακού - Λαμίας το Σάββατο

Ο Λεβαδειακός δεν ματς την ερχόμενη αγωνιστική - καθώς ο ΟΦΗ έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα- κι ο Άκης Μάντζιος θα τεστάρει την ετοιμότητα των Βοιωτών, σε φιλικό με τη Λαμία το Σάββατο.

Φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, Λιβαδειά, το Σάββατο 4 Απριλίου στις 5 το απόγευμα, ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και τη Λαμία, στην προσπάθεια των δύο ομάδων - ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων - να διατηρήσουν τους ρυθμούς ετοιμότητάς των.

Ο μεν Λεβαδειακός είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 30ή αγωνιστική της Super League, αλλά η ομάδα του Ηρακλείου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η δε Λαμία έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική της Football League και το τεχνικό επιτελείο της Φθιώτιδας θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σε περίπτωση που αυτή τελικά μπει στο πλέι-οφ. Το τελευταίο θα το μάθει, μετά την αναμέτρηση του Ηρακλή και της ΑΕΛ (η έτερη ομάδα που διεκδικεί από το Βόρειο όμιλο την είσοδό της στα Play-off), για την τελευταία αγωνιστική της Football League.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ