ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φιλική τριάρα στον Ηλυσιακό ο Λεβαδειακός

Φιλική τριάρα στον Ηλυσιακό ο Λεβαδειακός
INTIME SPORTS

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Ηλυσιακού με 3-0 ενώ ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους δυο ποδοσφαιριστές υπό δοκιμή.

Δεύτερο φιλικό μέσα σε τέσσερις μέρες για τον Λεβαδειακό με τους Βοιωτούς να αντιμετωπίζουν αυτή τη φορά τον Ηλυσιακό και να επικρατούν με 3-0 σκοράροντας και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και σε διάστημα δέκα λεπτών.

Ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές σε μια ακόμη αναμέτρηση χρησιμοποιώντας και τους 19 παίκτες που είχε στην διάθεση του ενώ είδε και τους υπό δοκιμή Εμμπόου και Ποτουρίδη.

Στο 19' ο Μίνγκας από δεξιά έκανε το πλασέ και αφού η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Γκέση κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 27' ο Καψάσκης από πολύ κοντά εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Γκέση ύστερα από σουτ του Μίνγκα και από κοντά διαμόρφωσε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα σε κόρνερ του Μιλιάζες ο Μάγκας με κεφαλιά έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός είχε φλύαρη υπεροχή δημιουργώντας τρείς κλασσικές ευκαιρίες, μια με τον Μάντζιο και δυο φορές με τον υπό δοκιμή Πορτουλίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Στέφανος Ξηρογιάννης με βοηθούς τους Δημήτρη Κωτσαδάμ και Λουκά Μπατσιάκο.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς (74΄Καραγκιόζης), Παππάς (46’ Στάθης), Μάγκας, Milhazes (46’ Romeu), Μαχαίρας (46’ Σταματάκης), Αποστόλου, Ouon (54’ Mbow), Μίνγκας, Γιακουμάκης (74’ Χατζηλάμπρος), Καψάσκης (46’ Μάντζιος), Milosavljev (46’ Ποτουρίδης).

Ηλυσιακός:Γκέλης, Μεξής, Χατζηγιαννάκος, Αγοραστός, Παπαδημητρίου, Φλέγκας, Αμανατίδης, Γκουτσούλας, Στρίγκας, Θανόπουλος, Πουλάκος.

Έπαιξαν στο β” και οι: Κουρεπένης, Λουσαράκης, Κατίδης, Τσινιάς, Νιφαδόπουλος, Σίσκος, Ξαγοράρης, Λερογιάννης, Κατσιγιάννης, Φασίτας.

Νέο φιλικό την Παρασκευή

Την Παρασκευή η ομάδα του Λεβαδεικού θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Πανελευσιανιακό. Ο Άκης Μάντζιος θέλει η ομάδα του να δώσει και άλλα παιχνίδια και να τσεκάρει όσο περισσότερο μπορεί την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του καθώς μην ξεχνάμε ότι αν δεν αλλάξει κάτι ο Λεβαδειακός αναμένεται να αγωνιστεί στην Super League και το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο για να ξεκινήσει στις 22/23 Αυγούστου.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ