ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φαράντος: "Υπήρξε διαφωνία με τον Μάντζιο και έφυγε"

Φαράντος: "Υπήρξε διαφωνία με τον Μάντζιο και έφυγε"
Φαράντος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Φαράντος, που κοούτσαρε τον Λεβαδειακό απέναντι στον ΠΑΟΚ, εξήγησε πως ο Άκη Μάντζιος αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα γιατί υπήρξε διαφωνία για το πλάνο της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Φαράντος ήταν αυτός που έκατσε στον πάγκο του Λεβαδειακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ μετά την ξαφνική αποχώρηση του Άκη Μάντζιου. Αρχικά είπε: "Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα έχασε και τις τελευταίες ελπίδες να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα.

Έτσι έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση τους και όλοι είδαν κάτι ωραίο από το Λεβαδειακό, ασχέτως από το αποτέλεσμα και την ήττα. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθηθεί πολύ από τον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Μάντζιο αλλά και από το υπόλοιπο προπονητικό τιμ που τους είχαν ετοιμάσει σε αυτό το επίπεδο τους προηγούμενους μήνες".

Για την αποχώρηση Μάντζιου και το τι έγινε: "Επειδή είμαι ο άνθρωπος που θα επιλέξει και θα μιλήσει με τον νέο προπονητή, μπορώ να σας απαντήσω. Ήταν απόφαση σχεδιασμού και η διαφωνία ήρθε για το πλάνο της επόμενης χρονιάς".

Για την φετινή σεζόν του Λεβαδειακού: "Ήταν μία δημιουργική χρονιά για εμάς. Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική, ήμασταν κοντά στα πλέι οφ και χάσαμε τον στόχο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ταβάνι την φετινή σεζόν. Πλέον σταματήσαμε να είμαστε ομάδα ασανσέρ και μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη σεζόν μετά τις συνεχόμενες εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ