ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φαράντος: "Ο Λεβαδειακός έχει μέταλλο"

Φαράντος: "Ο Λεβαδειακός έχει μέταλλο"
Φαράντος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Φαράντος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3, στην εκπομπή "Μην ξεχάσεις το Κασκόλ" για την υπόθεση της παραμονής του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λιγκ.

Στην εκπομπή "Μην ξεχάσεις το Κασκόλ" με τους Θοδωρή Ρούσσο και Δημήτρη Σαμόλη μίλησε ο Δημήτρης Φαράντος. Ο τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού φιλοξενήθηκε στον αέρα του Sport24 Radio, όπου μίλησε για την εξέλιξη της προετοιμασίας, αλλά και την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Για το σχεδιασμό της ομάδας και την προετοιμασία του καλοκαιριού: " Είναι μια δύσκολη περίοδος και παραμένει. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή, που κρατήθηκε η ομάδα το καλοκαίρι ώστε να δουλεύει απερίσπαστα σε ένα καλό επίπεδο. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, διότι ακόμη τα πράγματα είναι ρευστά".

Για το αν είναι έτοιμος ο Λεβαδιεκός για τη Σούπερ Λιγκ: " Αν πούμε ότι είμαστε έτοιμοι για τη Σούπερ Λιγκ, θα λέγαμε ψέματα. Οι υπεύθυνοι συνεχίζουν να φτιάχνουν μια ομάδα που να είναι πιο ανταγωνιστική. Η ομάδα έχει μέταλλο, τα καταφέρνει στα δύσκολα. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση και υπάρχει χρόνος να διορθώσουμε τα πράγματα".

Για τις μεταγραφές που θα κάνει ο Λεβαδειακός αν καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ: " Θα χρειαστεί να γίνουν πέντε με έξι προσθήκες, για να είμαστε έτοιμοι".

Για τις πιθανότητες παραμονής: " Δεν γνωρίζω τα νομικά, καλύτερα να μιλήσετε με τις νομικές υπηρεσίες για το τι θα γίνει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα".

Για όσα έχουν μεσολαβήσει και την κατάσταση του μεγαλομέτοχου, Γιάννη Κομπότη: " Ο προπονητής, ο Άκης Μάντζιος, έχει ανανεώσει για δύο χρόνια. Ήμουν αισιόδοξος προσωπικά από την αρχή ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο κύριος Κομπότης είναι μεγαλομέτοχος, αλίμονο αν δεν αγωνιά για την ομάδα. Έχει καθίσει στην άκρη ώστε να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ