ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φαράντος: "Μεγάλη ληστεία, ντρέπομαι"

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
Φαράντος ICON

Αγανακτισμένος ο Δημήτρης Φαράντος με τη διαιτησία του αγώνα του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Βοιωτών έκανε λόγο για ληστεία.

Έξαλλος ήταν ο Δημήτρης Φαράντος μετά την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ στη Βοιωτία με 2-0, που σήμανε τον αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας του. Μετά το ματς είπε στη Nova: "Σήμερα είχαμε δύο αντιπάλους. Δεν θυμάμαι την ΑΕΚ να κάνει παραπάνω από μια δύο ευκαιρίες. Και αυτούς τους κύριους... Εμείς είχαμε 6-7 τετ α τετ . Ήταν μια μεγάλη ληστεία σήμερα, ντρέπομαι".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε: " Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα, σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε σημαντικές απουσίες, έτσι ώστε να φρεσκάρουμε την επίθεσή μας, γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη σήμερα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα ήταν πολύ καλή, αν και είχε δυο αντιπάλους σήμερα. Ο ένας ήταν ο παράγοντας τύχη. Είχαμε πάνω από 5-6 κλασικά τετ α τετ. Φέτος δεν θυμάμαι να έχουμε χάσει τόσες ευκαιρίες.

Κι έτυχε να γίνει αυτό ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Ο άλλος αντίπαλος ήταν, όπως θα είδατε κι εσείς... Ήσασταν μάρτυρες στο παιχνίδι, δεν μου αρέσει να διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές, αλλά έγιναν τραγικά λάθη εις βάρος μιας ομάδας. Μιλάμε για κόκκινες, για πέναλτι και όλα αυτά όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία… Το ερώτημά μου είναι γιατί αυτός ο διαιτητής και αυτή η διαιτησία σήμερα εδώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ