ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φαράντος: "Αυτή η ομάδα θέλει μεγαλύτερη στήριξη"

Φαράντος: "Αυτή η ομάδα θέλει μεγαλύτερη στήριξη"
Φαράντος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Φαράντος χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη του Λεβαδειακού επί της ΑΕΚ και υποστήριξε ότι η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο της πόλης.

"Αυτή η ομάδα αξίζει περισσότερο τη στήριξη από τον κόσμο της Λιβαδειάς και αυτό περιμένουμε τη νέα χρονιά" ανέφερε αρχικά ο υπηρεσιακός τεχνικός του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: " Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Σε κάποια σημεία ήμασταν και τυχεροί ενώ είχαμε και σε καλή μέρα τον Μοσχονά. Η ΑΕΚ είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Πετύχαμε δυο γρήγορα γκολ όπως αυτά ήρθαν κι έτσι με ένα τρίτο στην επανάληψη πήραμε μια μεγάλη νίκη".

Σε σχετική ερώτηση για το νέο προπονητή, είπε: "Δεν νομίζω να τίθεται θέμα βιασύνης. Έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε. Δεν λέω ότι θα αργήσουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι θα γίνει η πιο κατάλληλη και καλύτερη επιλογή για την ομάδα".

Για τα νέα παιδιά: "Δώσαμε την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά που μας δείχνουν ότι μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους αποδεικνύοντας το με τη σημερινή τους εμφάνιση. Και θέλω να δώσω επίσης τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Πλαβούκο για τη δουλειά που κάνει και το είδαμε σήμερα και με τον Μοσχονά. Ο προπονητής που θα έρθει στην ομάδα θα έχει την άνεση να διαλέξει όποιον τερματοφύλακα θέλει. Τέτοιες νίκες σε καθιερώνουν και σε ανεβάζουν επίπεδο γι' αυτό είπα και για την στήριξη του κόσμου".

Για την επιστροφή Μιλιάζες : "Είναι μια σημαντική επιστροφή και μας είχε λείψει. Άλλωστε η ομάδα του ανανέωσε και το συμβόλαιό του αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αξία του. Και αυτό θα κάνει και με όλους τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια. Όποιον παίκτης θέλουμε θα τον κρατήσουμε και φυσικά αν θέλει και ο ίδιος παίκτης να μείνει".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ